Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.03.2016

ЖК «Париж» побудовано з порушеннями вимог законодавства. Прокуратура закликає громадян бути обачними!

-

Прокуратура Одеської області виявила факти грубого порушення вимог містобудівного законодавства при зведенні 12-ти поверхового багатоквартирного будинку з підземною автостоянкою та 2-поверховою надбудовою у пров. Удільному, 6 (ЖК «ПАРИЖ»).
За результатами розгляду листа прокуратури Департаментом ДАБІ в Одеській області видано наказ щодо скасування реєстрації декларацій щодо початку виконання будівельних робіт та декларації про готовність об’єкту до експлуатації.
Прокуратура звертає увагу одеситів, що забудовником свідомо допущені численні порушення державних будівельних та пожежних стандартів.
Також з’ясовано, що проектна документація на будівництво не погоджена та не проходила обов’язкову державну експертизу. Це дозволило  забудовнику умисно занизити категорію складності будівництва та не сплачувати пайову участь у розвиток інфраструктури до місцевого бюджету.
Таким чином, завдяки своєчасно вжитим заходам, прокуратура попередила незаконну діяльність забудовника щодо продажу житла у багатоквартирному будинку, експлуатація якого може спричинити шкоду життю та здоров’ю потенційних мешканців.
 Прокуратура закликає громадян виважено підходити до питання придбання житла та вимагати від забудовників надання дозвільних документів, які свідчать про правомірність та безпечність будівництва!
 
Прес-служба прокуратури Одеської області
 

кількість переглядів: 1181