Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2018

ЗБОРИ ПРОКУРОРІВ ПРОКУРАТУРИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ОГОЛОШЕННЯ

для прокурорсько-слідчих працівників прокуратури Одеської області,

які виявили бажання бути обраними делегатами на позачергову всеукраїнську конференцію прокурорів

        До 22 жовтня 2018 року проводиться прийом документів від прокурорсько-слідчих працівників прокуратури Одеської області, які бажають бути обраними 31 жовтня 2018 року на зборах прокурорів прокуратури Одеської області делегатами на позачергову всеукраїнську конференцію прокурорів.
        Кандидатом у делегати на конференцію може бути будь-який прокурорсько-слідчий працівник прокуратури Одеської області, котрий сам виявив бажання або погодився з пропозицією колег, колективу чи керівництва структурного підрозділу стати кандидатом у делегати на позачергову конференцію.
          Ці особи мають заповнити та подати до 18.00 год. 22 жовтня 2018 року до відділу роботи з кадрами (каб.324) нижче зазначені документи, зокрема:
- копія службового посвідчення прокурора;
- інформаційна довідка (зразок документа).
          Прийом документів проводитиметься у робочі дні та години за адресою: м. Одеса, вул. Пушкінська, 3 (каб.324).
          У випадку виникнення додаткових питань необхідно звертатися до начальника відділу роботи з кадрами прокуратури області Буряк Л.П. за тел. 731-98-38 (внутрішній телефон 11-17) та до заступника начальника відділу роботи з кадрами Галактіонової О.А. за тел. 705-07-87 (внутрішній телефон – 11-73).
          Інформація щодо переліку осіб, які виявили бажання бути обраними делегатами на конференцію, буде розміщуватися на веб-сайті прокуратури Одеської області у рубриці «Актуально» у міру надходження документів та кінцево - не пізніше 23 жовтня 2018 року.
          У зв’язку з необхідністю забезпечення завчасного виготовлення бюлетенів для голосування прийом документів від кандидатів після 18.00 год. 22 жовтня 2018 року не здійснюватиметься.
 
 
Відділ роботи з кадрами
прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 1889