Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2012

Звільнені у березні 2012 року

 - 06 березня 2012 року старший радник юстиції Смірнов Олексій Миколайович звільнений з посади начальника відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов'язаних з обмеженням свободи громадян прокуратури області за власним бажанням у зв'язку з виходом на пенсію за вислугу років. 
 - 06 березня 2012 року юрист 1 класу Паньков Євгеній Володимирович звільнений з посади помічника прокурора м. Іллічівська за згодою сторін. 
 - 06 березня 2012 року юрист 3 класу Журавель Павло Пилипович звільнений з посади помічника Іллічівського транспортного прокурора за власним бажанням.  
 - 15 березня 2012 року радник юстиції Калінін Сергій Володимирович звільнений з посади старшого слідчого слідчого відділу слідчого управління прокуратури області в порядку переведення до органів прокуратури Житомирської області.
 - 22 березня 2012 року старший радник юстиції Власюк Олег Євгенович звільнений з посади заступника начальника управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство – начальника відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні дізнання та досудового слідства прокуратури області в порядку переведення до Дніпровської екологічної прокуратури.
 - 23 березня 2012 року радник юстиції Луняченко Олександр Олександрович звільнений з посади слідчого в особливо важливих справах прокуратури м. Одеси в порядку переведення до Генеральної прокуратури України. 
 - 23 березня 2012 року радник юстиції Закерничний Павло Іванович звільнений з посади прокурора відділу нагляду за розслідуванням кримінальних справ слідчими органів прокуратури слідчого управління прокуратури області в порядку переведення до Генеральної прокуратури України.
- 30 березня 2012 року молодший радник юстиції Хайнак Валерій Данилович звільнений з посади старшого слідчого прокуратури Суворовського району м. Одеси за власним бажанням у зв’язку з виходом на пенсію за вислугу років.
 

кількість переглядів: 910