Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.04.2015

В Одесі громадянин добровільно зізнався у сприянні діяльності терористичної організації "ДНР"

-

   Прокуратура Київського району м. Одеси здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 258-3 КК України (сприяння створенню та діяльності терористичної організації).
   Встановлено, що уродженець Донецької області, який зараз мешкає в Одесі, в період з травня по червень 2014 року, маючи технічні навички механіка-танкіста, сприяв діяльності терористичної організації «Донецької Народної Республіки». А саме здійснював ремонт броньованої гусеничної техніки, яка в подальшому використовувалась для проведення бойових дій проти сил Антитерористичної операції на сході України.
   Слід зазначити, що цей чоловік добровільно звернувся із заявою до правоохоронних органів та зізнався у скоєнні вказаних дій.
    Він пояснив, що не може більше вчиняти злочинні дії проти українського народу та прагне мирного життя.
    Наразі тривають слідчі дії, досудове розслідування здійснює Київський райвідділ міліції.

    Відповідно до ст. 258-3 КК України звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка добровільно повідомила правоохоронний орган про відповідну терористичну діяльність, сприяла її припиненню або розкриттю злочинів, вчинених у зв’язку зі створенням або діяльністю такої організації.


    Прес-служба прокуратури Одеської області
кількість переглядів: 3038