Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.04.2015

Генеральний прокурор України Віктор Шокін представив прокурора Одеської області

-

Сьогодні, 10 квітня 2015 року, Генеральний прокурор України Віктор Шокін представив колективу прокуратури Одещини нового керівника – старшого радника юстиції Романа Говду.

Віктор Шокін зазначив, що Президент України Петро Порошенко поставив чіткі вимоги керівникам правоохоронних органів посилити боротьбу з корупцією та злочинністю. Особливої уваги керівництво держави приділяє реалізації положень Закону «Про очищення влади». Тому Генеральна прокуратура України вживає всі необхідні заходи для виконання положень закону. Нове керівництво Одеської прокуратури - це черговий крок оновлення кадрів.

Віктор Шокін зазначив, що Одеська область – дуже складний регіон, і тому перед новим керівництвом обласної прокуратури стоїть багато завдань на пріоритетних напрямках роботи.

В свою чергу, Роман Говда подякував керівництву Генеральної прокуратури за проявлену довіру та запевнив, що органи прокуратури області вживатимуть усіх необхідних заходів для забезпечення верховенства права та рівності всіх громадян перед Законом.

Останні події в місті та області гостро визначили нагальні проблеми, а саме протидія тероризму та сепаратизму. Головним пріоритетом своєї роботи прокурор назвав координацію роботи правоохоронних органів у напрямку протидії злочинності та забезпечення спокою у регіоні. Зважаючи на тяжкий для держави час, першочерговим завданням є протидія корупції, в тому числі в рядах правоохоронних органів та прокуратури.


 

 

 

 

 

 

 

 

Довідково

Говда Роман Михайлович – старший радник юстиції. Народився 10 грудня 1980 року у м. Новояворівськ Яворівського району Львівської області. Розпочинав свій трудовий шлях у 2003 році в органах прокуратури Житомирської області.
З 2005 по 2007 роки працював в апараті прокуратури Житомирщини. В апараті Генеральної прокуратури України з 2010 року працював на посадах від прокурора відділу до першого заступника начальника управління нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ Головного управління нагляду у кримінальному провадженні Генеральної прокуратури України.

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

Get the Flash Player to see this player.

 

 

кількість переглядів: 3713