Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2015

Прокуратура Комінтернівського району домоглася арешту техніки, що незаконно видобувала пісок поблизу Тилігульського лиману

-

  Завдяки вжитим прокуратурою Комінтернівського району заходам, судом 22.04.2015 задоволено клопотання про накладення арешту на техніку, що використовувалася для незаконного видобування та вивезення піску з берега каналу, який з’єднує Тилігульський лиман та Чорне море.
  Так, прокуратурою Комінтернівського району здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 240 КК України (порушення правил використання надр).
   Відомості до ЄРДР внесено 20.04.2015 у зв’язку із виявленням правоохоронцями поблизу цього лиману на території Сичавської сільради вантажного автомобілю з понад 15 тоннами піску та трактору без будь-якої дозвільної документації на право забору.
   Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

   Довідково


   Тилігульський лиман входить до міжнародного списку водойм Рамсарської конфенції про захист водно-болотних угідь. На його східному та західному берегах розташовані два однойменні ландшафтні парки.

    Прес-служба прокуратури Одеської області

   

кількість переглядів: 3391