Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.02.2016

За неналежне виконання службових обов’язків до відповідальності притягнуті 5 співробітників прокуратури Одеської області

-

   За результатами службової перевірки Генеральної прокуратури України за фактами перешкоджання здійсненню правосуддя до дисциплінарної відповідальності притягнуто п’ять співробітників прокуратури. Серед них діючий начальник відділу обласної прокуратури, колишній начальник відділу по нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби, два прокурори та слідчий.
   Вказані особи притягнуті до відповідальності за неналежне виконання службових обов’язків, у тому числі за безпідставне вилучення із адміністративного суду справ, що унеможливило їх розгляд; неправдиве клопотання про надання дозволу на проведення виїмки митних справ, таким чином, надаючи привілеї підприємствам групи «А».
   Заступник Генерального прокурора України – прокурор Одеської області Давід Сакварелідзе неодноразово акцентував увагу громадськості та колективу, що правоохоронні органи під координацією прокуратури мають нульову толерантність до корупції, протекціонізму, свавілля, та жорстко і принципово реагуватимуть на подібні факти.
     Крім того, за вказівкою Давіда Сакварелідзе повністю проведено кадрові зміни у відділі нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби прокуратури області.

      Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 2746