Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.02.2016

У ході розслідування незаконного відчуження приміщень ринку «Привоз» вартістю 500 млн грн повідомлено про підозру двом особам (ВІДЕО)

-

     Прокуратурою Одеської області у ході розслідування кримінального провадження за фактом незаконного відчуження приміщень ринку «Привоз» вартістю 500 млн грн повідомлено про підозру двом колишнім керівникам підприємств.
    За клопотанням прокуратури учора, 24 лютого 2016 року, судом накладено арешт на нежитлові приміщення ринку площею понад 25 тис м кв.
     Про це у ході брифінгу повідомив перший заступник прокурора Одеської області Олег Жученко.
   Нагадаємо, нещодавно за вказівкою керівництва обласної прокуратури скасовано постанову про закриття кримінального провадження відносно службових осіб Одеської міськради та групи підприємств «Привоз» за фактом привласнення майна в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).
    Установлено, що у 2006-2010 роках службовці міськради та трьох пов’язаних між собою підприємств незаконно вивели із комунальної власності одеської громади торговельний комплекс ринку «Привоз» площею понад 25 тис м кв., розташований на земельній ділянці площею майже 5 га. Про це проінформував журналістів заступник прокурора області Артур Добросердов.
    Наразі правоохоронцями вживаються заходи для встановлення місця перебування підозрюваних. Вирішується питання про оголошення їх у розшук.
      Крім того у ході розслідування перевіряється причетність до незаконної схеми відчуження майна вартістю 500 млн грн службових осіб Одеської мерії та інших фігурантів справи.
      Досудове розслідування триває.

   Подробиці дивіться на каналі прокуратури Одеської області у YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=9mcY07TD2Wg

     
      Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 3092