Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2016

Прокуратура Одещини повідомила про підозру 5 особам, які організували та перевезли до України 11 кг кокаїну вартістю близько 3 млн доларів США (ФОТО)

-

  Прокуратура Одеської області повідомила про підозру 5 особам, що організували та здійснювали перевезення кокаїну з інших держав на територію України (ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 305 КК України).
  Розслідування розпочате за фактом організації групою невстановлених осіб контрабандного переміщення з Об’єднаних Арабських Еміратів на територію України через пропуски повітряного сполучення «Одеса-аеропорт» і «Бориспіль» наркотичного засобу – кокаїну в особливо великих розмірах з метою збуту.
   За ініціативою обласної прокуратури співробітниками Державної прикордонної служби України та УСБУ в області затримано п’ятьох осіб, троє з яких здійснювали безпосереднє перевезення наркотиків з інших держав, а двоє - організовували їх незаконну діяльність.
    Загалом правоохоронці вилучили понад 11 кг кокаїну, вартість якого за попередніми підрахунками складає майже 3 мільйони доларів США.
   Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

     Прес-служба прокуратури Одеської області



кількість переглядів: 3558