Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.08.2016

Вітаємо наших колег зі спортивними досягненнями! (ФОТО)

-

   Нещодавно співробітники органів прокуратури Одещини взяли участь у змаганнях «Гонка Нації», яка відбулася на Чорноморському узбережжі в Лиманському районі Одещини.  
    У цих забігах із перешкодами взяли участь більш ніж 1200 спортсменів з усієї України. Бажаючі могли спробувати свої сили у  рукоходах, підйомах з мішками вгору, доланні ям з водою, підйомах на канатах, перевертанні шин тощо.  
   Кожен учасник міг обрати для себе рівень складності: «Забіг Сили» (5 км, 15 перешкод), «Забіг Волі» (13 км, 20 перешкод), «Забіг Духу» (21 км, 25 перешкод).
    Змагання відбувалися у трьох категоріях: ELITE, STANDARD і TEAM. ELITE  розрахований на найбільш витривалих та підготовлених учасників. Мета - добратися до фінішу першим. Категорія SТANDARD для спортсменів, які вперше приймали участь у цій категорії змагань та хочуть перевірити свою витривалість та підготовленість. TEAM - для командних забігів. Фініш зараховувався по останньому фінішеру з учасників команди.
     Керівник Одеської місцевої прокуратури №3 (Приморський район) Олексій Химченко, прокурори цієї прокуратури Максим Самойленко та Євген Задорін прийняли участь у командних забігах. Серед 24 команд – спортсменів зі всієї України наші колеги здобули почесне 2-ге місце.
    Також у «Гонці Нації» взяв участь прокурор Одеської місцевої прокуратури №4 (Суворовський район), Микола Драгоєв, який здобув 13-те місце серед 120 учасників у «Забігу сили»(STANDARD 3), у віковій категорії 25-29 років.
    Вітаємо наших колег зі спортивними досягненнями! Бажаємо міцного здоров’я та благополуччя!

 
    Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

 

кількість переглядів: 3004