Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2016

Прокурор Одещини Олег Жученко привітав працівників органів прокуратури регіону з професійним святом (ФОТО)

-

     У четвер, 01 грудня, прокурор Одеської області Олег Жученко привітав співробітників органів прокуратури з професійним святом.
    Сьогодні відмічається ювілейна 25-та річниця створення такої важливої інституції, як прокуратура незалежної України. Триває процес реформування відомства, а отже склад органів прокуратури Одещини якісно оновиться і поповниться новими професіоналами.
    У день професійного свята очільник прокуратури наголосив увагу присутніх на важливості ролі відомства в утвердженні законності та правопорядку  в регіоні, відповідальності кожного прокурора і слідчого перед суспільством.
    Олег Жученко подякував підлеглим працівникам за напрацювання та побажав кожному міцного здоров’я, наснаги у роботі, нових здобутків на кар’єрній ниві, злагоди та стабільності їхнім сім’ям.
     Також голова Одеської обласної організації Союзу юристів України, ветеран органів прокуратури Одещини Віталій Серафімов привітав прокурора області Олега Жученка із присвоєним всеукраїнською організацією званням «Видатний юрист України».

     

      Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

кількість переглядів: 2798