Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2017

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно злочинної групи, що орудувала на території Одеси та області (ФОТО)

-

Прокуратура області направила до суду обвинувальний акт стосовно трьох членів організованої злочинної групи, що орудувала на території Одеси та регіону.
Уставлено, що у змові ці ділки протягом червня-вересня 2016 року скоювали крадіжки та грабежі. Своїх потенційних жертв відшукували  вночі поблизу нічних клубів та цілодобових кафе на території гідропарку «Лузанівка», Приморського району Одеси, та Лиманського району Одещини.
Від злочинних дій постраждали 5 осіб. Сума збитків, а це викрадені та відібрані мобільні телефони, золоті ланцюжки, кошти, становить майже 90 тис грн. Майно потерпілих ділки здавали до ломбардів.
Крім того 28-річний організатор злочинної групи незаконно придбав та зберігав у себе в авто боєприпаси до нарізної вогнепальної зброї. 
Наразі обвинувальний акт за ч. 5 ст. 186, ч. 5 ст. 185, ч. 1 ст. 263 КК України скеровано до Суворовського районного суду для розгляду по суті.
 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

 

кількість переглядів: 2666