Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2017

Завкафедрою одеського вузу підозрюється в одержанні неправомірної вигоди за складання заліку (ФОТО)

-

   Правоохоронні органи під координацією прокуратури Одещини  займають принципову позицію у сфері запобігання та протидії корупції, зокрема, у сфері освіти.
    Так, прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1, ч. 3 ст. 368 та ч. 1 ст. 366 КК України (одержання неправомірної вигоди; службове підроблення).
    Нещодавно повідомлено про підозру завідувача однієї з кафедр Одеського національного університету імені І.І. Мечникова про підозру в одержанні неправомірної вигоди та внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей.
    Співробітники прокуратури та працівники УЗЕ в Одеській області ДЗЕ НП України викрили освітянку на одержанні від трьох студенток 1500 гривень за позитивну оцінку за залік без фактичного його складання.
     Крім того, співробітники прокуратури підтримують державне обвинувачення у суді у кримінальних провадженнях стосовно декана одного з факультетів харчової академії в Одесі та начальника ліцею з посиленою військовою та фізичною  підготовкою за підозрою в одержанні хабарів.


      Прес-служба прокуратури Одеської області



 

кількість переглядів: 2779