Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.03.2017

В Одесі правоохоронці затримали групу осіб, яка організувала збут особливо небезпечних наркотиків та психотропів (ФОТО)

-

Одеська місцева прокуратура № 1 (Київський район) здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виготовлення, перевезення та збут наркотичних засобів).

У четвер, 09 березня, прокурорами спільно з співробітниками Управління СБУ в області, Управління внутрішньої безпеки в області, Департаменту внутрішньої безпеки НПУ, слідчими поліції та спецпідрозділу «КОРД» ГУ НП в області проведено 11 санкціонованих обшуків.

Так, правоохоронці виявили та вилучили 35 г амфетаміну, 54 г канабісу, 60 пігулок МДМА, пневматичну зброю, понад 200 патронів різного калібру, мисливські ножі, військову форму, гроші, мобільні телефони, банківські картки тощо. Наразі вказані предмети направлено на експертне дослідження.

У ході досудового розслідування затримано 5 осіб, які організували збут особливо небезпечних наркотиків та психотропів на території Одеси. Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, перебаченого ч. 2 ст. 307 КК України та вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває, проводяться першочергові слідчі дії.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 2529