Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.05.2017

У ході розслідування «справи 2 травня» ідентифіковано та складено і погоджено підозри ще двом активним учасникам масових заворушень на Грецькій площі (ВІДЕО)

-

У ході розслідування подій 2 травня 2014 року спільна група з прокурорів та слідчих поліції після проведення портретної експертизи та дослідження відеоматеріалів із камер спостереження ідентифікували ще двох активних учасників травневих заворушень. Ними виявилися 37-річний мешканець Одеси та 58-річний мешканець Чорноморська Одеської області, які за даними слідства підозрюються в участі у масових заворушеннях на Грецькій площі.

На теперішній час прокуратурою Одеської області вже погоджено повідомлення про підозру вказаним особам. Після їх офіційного вручення прокуратура звертатиметься до суду з клопотанням про затримання, обрання запобіжного заходу та оголошення у розшук. Про це на прес-конференції 23 травня повідомив прокурор Одеської області Олег Жученко.

Загалом з початку 2017 року вже допитано у якості свідків більш ніж 70 осіб з числа мирної ходи, а також осіб, які випадково опинилися в епіцентрі подій 02 травня 2014 року, проведено 9 додаткових оглядів місць, де відбувалися масові заворушення, з метою фіксації можливих слідів злочину та виявлення додаткової доказової бази. За результатами слідчих дій призначено комплексну судово-трасологічно-балістичну експертизу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 


кількість переглядів: 3170