Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.07.2017

За клопотанням прокуратури Одещини заарештовано двох фінансових інспекторів, підозрюваних у хабарництві, які намагалися втекти на авто з місця злочину (ВІДЕО)

-

За клопотанням прокуратури Одеської області судом двом фінансовим інспекторам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із заставою в 1 млн грн кожному.

Нагадаємо, 28 червня слідчі прокуратури області спільно зі співробітниками Управління захисту економіки органів поліції в області викрили керівника державного підприємства на наданні неправомірної вигоди.

Так, керівник районного лісового господарства пропонував та надав державним фінансовим інспекторам 30 тисяч гривень за приховання виявлених порушень діяльності підприємства, а саме складання акту перевірки зі штрафними санкціями на суму не більше 100 тисяч гривень. 

Слід зазначити, що інспектори намагалися втекти з місця злочину, у зв’язку із чим їх майже 170 км по території Одеської області переслідували співробітники патрульної поліції, слідчі прокуратури та працівники УЗЕ.

Крім того у ході обшуків на території державного підприємства виявлено численні банківські картки та кошти, походження яких наразі встановлюється.

Також за клопотанням прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою директору державного підприємства.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368,    ч. 3 ст. 369 КК України (одержання неправомірної вигоди; надання неправомірної вигоди службовій особі) триває.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

 

кількість переглядів: 3134