Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2017

Слідчі прокуратури Одещини та співробітники УЗЕ поліції викрили на хабарі у 3 тисячі доларів США начальника управління Овідіопольської райдержадміністрації (ФОТО)

-

У понеділок, 17 липня, слідчі прокуратури Одещини спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки в Одеській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України затримали «на гарячому» під час отримання неправомірної вигоди начальника управління Овідіопольської районної державної адміністрації.

Посадову особу районної державної адміністрації викрили на одержанні від директора підприємства другого траншу хабара у 2000 доларів США за підготовку та погодження дозвільних документів на виділення 0,5 га землі під розміщення автозаправної станції.

За даними слідства, у суботу, 15 липня, керівник структурного підрозділу  одержала першу частину неправомірних коштів у сумі 1000 доларів США.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) здійснюють слідчі прокуратури Одещини.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 1791