Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2017

В Одесі під час отримання 12,5 тис грн хабара правоохоронні органи викрили заступника керівника Нижньодністровського національного природного парку (ФОТО)

-

    У четвер, 03 серпня, слідчі прокуратури Одещини спільно з оперативними співробітникам Управління Служби безпеки України в області викрили на одержанні неправомірної вигоди заступника керівника Нижньодністровського національного природного парку.

    Встановлено, що посадова особа національного парку у змові з іншими службовцями вимагали від підприємця 12500 грн хабара за безперешкодне здійснення перевезень рибалок-любителів по р. Глибокий Турунчук на території парку, а також за не притягнення особи до адміністративної відповідальності за незаконний вилов риби та порубку очерету.

       За домовленістю ці кошти заступник директора одержав в Одесі, під час чого його затримали правоохоронці.   

    Слідство також перевіряє інформацію щодо систематичного одержання службовими особами національного парку неправомірної вигоди за незаконну діяльність на природоохоронній території.   

        Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України здійснюють слідчі прокуратури Одеської області.

 

       Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 2603