Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.08.2017

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього поліцейського за підозрою в одержанні 600 доларів США хабара

-

Триває спільна робота прокуратури та інших правоохоронних органів, направлена на очищення своїх рядів від недобросовісних співробітників.

Так, слідчі прокуратури регіону завершили досудове розслідування стосовно поліцейського одного зі взводів органів поліції в Одеській області, підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).  

Прокуратурою направлено обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості до Малиновського районного суду м. Одеси.

За даними слідства, у кінці травня 2017 року, перебуваючи на посту «Два стовпи», поліцейський отримав від водія хабар у сумі 600 доларів США. За домовленістю вказані кошти дозволили б власнику авто уникнути адміністративної відповідальності за керування автомобілем зі зміненими  номерами вузлів та агрегатів непромисловим шляхом, а також арешту транспортного засобу та постановки його на штраф-майданчик.

Вказаного поліцейського викрили слідчі обласної прокуратури спільно зі співробітниками Управління СБУ в області та працівниками УВБ в області ДВБ НП України.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 2855