Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2017

Слідчі прокуратури Одещини розпочали розслідування за фактами службової недбалості, що призвела до загибелі дітей у таборі "Вікторія"

-

Прокуратура області 16 вересня розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами недбалості службових осіб районного відділу Державної служби з надзвичайних ситуацій та органів місцевого самоврядування (ч. 2 ст. 367 КК України).

На теперішній час проводяться слідчі дії у Київському райвідділі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, Київській районній адміністрації м. Одеси та у Департаменті освіти та науки Одеської міської ради. 

Під час слідчих заходів вилучається документація стосовно введення в експлуатацію, функціонування, перевірок у дитячому таборі "Вікторія" тощо.

Як повідомлялося раніше, Одеська місцева прокуратура № 1 спільно з органами поліції повідомили про підозру директору дитячого спортивно-оздоровчого табору "Вікторія" у порушенні вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель дітей (ч. 2 ст. 270 КК України).

Крім того співробітниками поліції затримано та спільно з прокуратурою повідомлено про підозру співробітниці табору, яка за функціональними обов'язками мала відповідати за пожежну безпеку в оздоровчому закладі. 

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває.

                        

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2939