Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2017

Прокурор області Олег Жученко запевнив учасників акції у всебічному та об’єктивному розслідуванні правоохоронними органами трагічних подій у таборі «Вікторія»

-

  У середу, 20 вересня, прокурор Одеської області Олег Жученко зустрівся з громадянами – учасниками акції протесту проти корупції.

  Керівник прокуратури проінформував присутніх про стан розслідування загибелі дітей під час пожежі у таборі «Вікторія».

 «Оперативно, з першої хвилини розслідування фактів службової недбалості слідчими прокуратури вилучена та вже вивчається документація з Одеської міської ради, у тому числі з департаменту освіти, структурних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій та з інших установ", - зазначив Жученко.

  Прокурор області допускає можливість залучення фахівців для об’єктивності і відкритості розслідування трагічних подій.

  Також Олег Жученко акцентував увагу присутніх на тому, що прокуратура категорично не згодна з виправдувальним вироком щодо 19 фігурантів «справи 2 травня 2014 року».

   Крім того керівник відомства додав, що значний обсяг матеріалів, здобутих прокуратурою та поліцією Одещини вже після передачі справи до суду, до уваги судом прийняті не були.

    Поряд із цим прокуратура і надалі відстоюватиме принципову позицію в цьому питанні та вже готує апеляційну скаргу на рішення суду.

      Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2235