Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2017

За клопотанням прокуратури Одещини судом заарештовано керівника Державної виконавчої служби регіону та головного фахівця, підозрюваних у хабарництві (ФОТО)

-

    За клопотанням прокуратури Одеської області 01 жовтня 2017 року судом взято під варту керівника Державної виконавчої служби територіального управління юстиції в Одеській області та головного фахівця служби.

   Також за клопотанням прокуратури Приморським районним судом м. Одеси підозрюваним визначено розмір застави у 5 мільйонів гривень кожному.

   Як вже повідомлялося, 28 вересня слідчі прокуратури Одещини спільно зі співробітниками Управління Служби безпеки в Одеській області викрили  корупційну схему, яка діяла у Державній виконавчій службі регіону.

     Під час отримання хабара правоохоронці викрили керівника Державної виконавчої служби територіального управління юстиції в Одеській області та його спільника  – головного фахівця держслужби.

    За даними слідства посадові особи державної виконавчої служби  вимагали та одержали 6,5 тисяч доларів США неправомірної вигоди від представника підприємства за зняття арештів з різного роду майна.

    Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України здійснюють слідчі прокуратури Одещини.

 

    Прес-служба прокуратури Одеської області  

 

кількість переглядів: 2905