Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2017

Прокуратура відстояла законну позицію у суді щодо призначення довічного ув’язнення обвинуваченому у жорстокому вбивстві неповнолітнього та замаху на життя жінки

-

Білгород-Дністровська місцева прокуратура підтримувала державне обвинувачення у кримінальному провадженні, за результатом розгляду якого 39-річного чоловіка засуджено до довічного позбавлення волі.

Його визнано винним в умисному вбивстві неповнолітнього хлопця та замаху на життя громадянки.  

У ході слідства встановлено, що у 2008 році в смт Великодолинське Овідіопольського району засуджений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час раптової сварки наніс 38 ножових поранень парубку, більшість з яких на обличчі, унаслідок чого останній помер на місці.

У 2013 році кримінальну справу щодо вбивці направили на додаткове розслідування. Після чого Овідіопольським судом змінено запобіжний захід з тримання під вартою на особисте зобов’язання не залишати місце проживання.

Порушивши   вимоги   щодо    зміни   місця    перебування,   у    2014      році     у  м. Білгород-Дністровський чоловік напав з ножем на свою знайому та наніс їй ножові поранення, у тому числі в область обличчя.

Жінці вдалося втекти від нападника. У подальшому її госпіталізовано до лікарні та надано медичну допомогу. Однак, унаслідок травм потерпіла отримала інвалідність.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2283