Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.05.2014

Колективу органів прокуратури Одещини представили нового керівника

      Заступник Генерального прокурора України Григорій Середа 22 травня представив колективу органів прокуратури прокурора Одеської області Миколу Стоянова.

      М.Стоянова призначено на посаду наказом в.о. Генерального прокурора України від 21 травня 2014 року.
     Г. Середа відзначив професійний досвід Миколи Степановича, його високі організаторські здібності та вміння згуртувати колектив у кризових ситуаціях.
     Новопризначений прокурор області поінформував присутніх про пріоритети у роботі прокуратури Одещини на майбутнє.
     Зокрема, йшлося про забезпечення ефективного застосування координаційних, наглядових і представницьких повноважень з метою стабілізації обстановки у регіоні.
    Очільник прокуратури також акцентував увагу прокурорів на першочергових завданнях сьогодення. «Нам необхідно вжити усіх можливих заходів для забезпечення дотримання законів під час проведення виборів Президента України, діючи виключно у межах компетенції», - наголосив М.Стоянов.


       Довідково

    Стоянов М.С. розпочав працювати в органах прокуратури Одещини у 1993 році. Спочатку займав посаду помічника прокурора Київського району м. Одеси.
      З 1994 року до 2003 року обіймав різні посади в апараті прокуратури області, пройшовши кар’єрними сходами від прокурора відділу до заступника прокурора області.
       Сім років очолював прокуратуру Миколаївської області.
       З 2011 по 2013 рік працював заступником прокурора Київської області.



       Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 4198