Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2015

ПРОКУРАТУРА ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО ГРОМАДЯН ТА ЗМІ! (Оновлено)

-

    Органи прокуратури регіону висловлюють співчуття родинам та близьким загиблих громадян під час трагічної події в акваторії Чорного моря поблизу смт Затока.
     Повідомляємо, що прокуратура області контролює хід розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 276 КК України (порушення правил експлуатації водного транспорту, що спричинило загибель людей). Санкція вказаної статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.
    Нагадаємо, учора, 17 жовтня, в акваторії Чорного моря поблизу смт Затока сталося перекидання катера «Іволга», унаслідок чого 14 громадян загинуло.
     Наразі врятовано 22 особи. Їх стан - стабільний.
     У ході досудового розслідування кримінального провадження правоохоронцями затримано капітана катера, про що учора повідомив заступник Генерального прокурора України – прокурор Одеської області Давід Сакварелідзе.
     Звертаємо увагу, що на даний час не встановлені анкетні дані 5 загиблих осіб, у зв’язку з чим прокуратура звертається до громадян та засобів масової інформації з проханням надати будь-яку корисну інформацію за наступними контактами:

- (048) 492-83-41 – чергова частина Білгород-Дністровського міського відділу міліції;
- (048) 492-21-98 – чергова частина Білгород-Дністровської міжрайонної прокуратури.


       Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 1860