Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.03.2016

Правоохоронні органи Одещини звертаються до громадян за допомогою у наданні корисної інформації для розслідування подій 2 травня 2014 року

-

  Прокуратура області за дорученням Генеральної прокуратури України підтримує державне обвинувачення у виділеному кримінальному провадженні відносно 20 осіб за фактами масових заворушень 2 травня 2014 року на Грецькій площі в Одесі.
   Нагадаємо, обвинувальний акт відносно вказаних осіб за результатами досудового розслідування скеровано до Малиновського районного суду для розгляду по суті.
    На даний час триває судове слідство. Відносно 5 обвинувачених осіб обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, 15 іншим фігурантам справи обрано запобіжний захід не пов’язаний із триманням під вартою.
    Сьогодні, 31 березня 2016 року, за дорученням Генеральної прокуратури представниками прокуратури області заявлено відвід колегії суддів у зв’язку з необ’єктивністю проведення судового розгляду справи по суті.
     Крім того, органи поліції Одещини здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами подій 2 травня на Грецькій площі, Куликовому полі та у Будинку профспілок. Нагадаємо, проведення подальшого розслідування у вказаному кримінальному провадженні на початку 2016 року Генеральною прокуратурою України було доручено СУ ГУНП в Одеській області.
     На теперішній час встановлені нові свідки, у тому числі серед правоохоронців, які надають пояснення щодо осіб, причетних до масових заворушень.
    У зв’язку із цим прокуратура Одеської області звертається до громадян, свідків, очевидців тих жахливих травневих подій!
     Якщо Ви маєте будь-яку корисну слідству інформацію (фото, відео-, аудіоматеріали), надсилайте її на електронну адресу слідчої групи СУ ГУНП в Одеській області [email protected]

     Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 4005