Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2016

Колективу Одеської місцевої прокуратури №2 представили нового керівника (ФОТО)

-


У вівторок, 25 жовтня, перший заступник прокурора Одещини представив колективу Одеської місцевої прокуратури №2 нового керівника - молодшого радника юстиції Бориса Індиченка.
Борис Індиченко призначений на посаду керівника місцевої прокуратури наказом Генерального прокурора України від 24.10.2016.

Довідково

Борис Борисович Індиченко народився 25 липня 1986 року в м. Одеса. У 2009 році закінчив Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченка.
Почав свою роботу в органах прокуратури на посаді помічника прокурора Малиновського району м. Одеса. Пізніше працював в апараті прокуратури Одеської області на посадах прокурора відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуальної керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, а також прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні та координації правоохоронної діяльності. Виконував обов'язки першого заступника керівника Одеської місцевої прокуратури №2.


Прес-служба прокуратури Одеської області


кількість переглядів: 3168