Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.05.2017

Прокуратура спільно з поліцією викрили на хабарі голову Кілійської районної державної адміністрації та службовця державного органу (ФОТО)

-

У п’ятницю, 12 травня, співробітники прокуратури Одещини спільно з працівниками УЗЕ поліції в області та слідчими органів поліції викрили  на хабарництві голову Кілійської райдержадміністрації та його спільницю – головного спеціаліста.  

Установлено, що спеціаліст вимагала понад 2 тисячі доларів США неправомірної вигоди від особи за поновлення договору оренди на земельну ділянку площею 2 га. Працівник державного органу повідомила, що всі дії та суму вона узгодила з керівником райдержадміністрації.

Під час передачі другого траншу у 1300 доларів США співробітники прокуратури та поліції затримали спеціаліста – «посередника». У голови райдержадміністрації в кабінеті знайдено та вилучено 500 доларів США раніше обумовленої суми.

Вказаних осіб наразі затримано.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди) здійснюють слідчі СУ ГУ НП в Одеській області.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

кількість переглядів: 4856