Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2017

Прокуратура Одещини скерувала до суду обвинувальний акт стосовно осіб, підозрюваних у викраденні народного депутата України

-

Слідчі прокуратури Одещини завершили досудове розслідування стосовно двох підозрюваних у готуванні до викрадення народного депутата України, замаху на заподіяння тілесних ушкоджень у зв’язку з його громадською діяльністю, а також в організації друку забороненої літератури.

Прокуратура області направила до Суворовського районного суду обвинувальний акт щодо вказаних осіб, серед яких і депутат Лиманської районної ради Одещини.

Крім того на теперішній час слухається у суді обвинувальний акт стосовно ще одного фігуранта діяльності типографії із виробництва незаконної друкованої продукції.

Нагадаємо, слідчі прокуратури Одещини спільно зі співробітниками  Управління Служби безпеки України в області викрили трьох осіб, які на початку 2017 року організували  виробництво на території Одеси буклетів. Зміст продукції був направлений на розпалювання національної ворожнечі та приниження національної честі і гідності.

Також у ході розслідування правоохоронці виявили дані про планування двома чоловіками викрадення народного депутата України та намірів спричинити йому тілесні ушкодження.

Так, 23 лютого цього року у ході спецоперації слідчі прокуратури та співробітники Управління Служби безпеки України в області організували імітацію викрадення депутата. У подальшому правоохоронці попередили нанесення йому тяжких тілесних ушкоджень та затримали зазначених осіб.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

 

 

кількість переглядів: 3250