Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.10.2017

У ході спецоперації правоохоронці викрили та затримали осіб, які підозрюються у замаху на вбивство заступника голови Одеської обласної ради (ФОТО)

-

У ході спільної спецоперації 12 жовтня співробітники прокуратури Одещини, Головного управління Національної поліції в Одеській області та Управління Служби безпеки в Одеській області викрили та затримали двох осіб, причетних до замаху на життя заступника голови Одеської обласної ради Олега Радковського. За даними слідства, це стрілок та його спільник.

Під час розслідування правоохоронцями проведено понад 30 санкціонованих обшуків приміщень, у тому числі помешкань можливих фігурантів, у ході яких виявлено та вилучено малокаліберну вогнепальну зброю, яка за попередніми висновками фахівців є знаряддям вчинення злочину.

Також встановлено місцезнаходження автомобіля, який зловмисники використовували для готування до вчинення злочину,   а також вилучено викрадені номерні знаки.

Вирішується питання про повідомлення їм про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що ввечері 04 жовтня унаслідок стрілянини у центрі міста невідомий поранив посадову особу Одеської обласної ради. Здійснивши декілька пострілів, чоловік зник з місця злочину на автомобілі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні  триває.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

кількість переглядів: 3625