Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2020

ОГОЛОШЕННЯ для прокурорів прокуратури Одеської області, які виявили бажання бути обраними делегатами на позачергову всеукраїнську конференцію прокурорів

.

 
ОГОЛОШЕННЯ
для прокурорів прокуратури Одеської області,
які виявили бажання бути обраними делегатами на позачергову всеукраїнську конференцію прокурорів
 
 
До 19 лютого 2020 року проводиться прийом документів від прокурорів прокуратури Одеської області, які бажають бути обраними 24 лютого 2020 року на зборах прокурорів прокуратури Одеської області делегатами на позачергову всеукраїнську конференцію прокурорів.
Кандидатом у делегати на конференцію може бути будь-який прокурор прокуратури Одеської області, котрий сам виявив бажання або погодився з пропозицією колег, колективу чи керівництва структурного підрозділу стати кандидатом у делегати на позачергову конференцію.
Ці особи мають заповнити та подати до 18.00 год. 19 лютого 2020 року до відділу роботи з кадрами (каб.324) нижче зазначені документи, зокрема:
- копія службового посвідчення прокурора;
- інформаційна довідка (зразок документа).
Прийом документів проводитиметься у робочі дні та години за адресою: м. Одеса, вул. Пушкінська, 3 (каб.324).
У випадку виникнення додаткових питань необхідно звертатися до начальника відділу роботи з кадрами прокуратури області Галактіонової О.А. за тел. 731-98-38 (внутрішній телефон 11-17) та до заступника начальника відділу роботи з кадрами Кужка С.С. за тел. 705-07-87 (внутрішній телефон – 11-73).
Інформація щодо переліку осіб, які виявили бажання бути обраними делегатами на конференцію, буде розміщуватися на веб-сайті прокуратури Одеської області у рубриці «Актуально» у міру надходження документів та кінцево - не пізніше 20 лютого 2020 року.
У зв’язку з необхідністю забезпечення завчасного виготовлення бюлетенів для голосування прийом документів від кандидатів після 18.00 год. 19 лютого 2020 року не здійснюватиметься.
 
 
Відділ роботи з кадрами
прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 1639