Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.12.2014

Прокуратурою Одеської області розпочато кримінальне провадження за фактом незаконних будівельних робіт поблизу пляжу «Ланжерон»

-

  Враховуючи суспільний резонанс, прокуратурою області 15.12.2014 за зверненням трьох громадських активістів за фактами незаконних будівельних робіт поблизу пляжу «Ланжерон» розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 197-1 КК України.
  Поряд із цим повідомляємо, що до обласної прокуратури офіційно копія ухвали від Приморського райсуду, яку було отримано від цих громадян, досі не надходила, що потребувало додаткового з’ясування всіх обставин.
Крім того, триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 197-1 КК України, розпочате 27.11.2014 Приморським райвідділом міліції за публікаціями у ЗМІ.

   Нагадаємо, що прокуратурою Одеси направлено лист до ІДАБК в області щодо необхідності скасування декларації про початок будівельних робіт ТОВ «Н.» на «Ланжероні».
   Перевіркою виявлено низку порушень при реєстрації дозвільних документів на будівництво, зокрема забудовник вніс в декларацію відомості, які не відповідають дійсності.

    Прес-служба прокуратури Одеської області


кількість переглядів: 1901