Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.04.2017

ЗБОРИ ПРОКУРОРІВ ПРОКУРАТУРИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ОГОЛОШЕННЯ

для прокурорсько-слідчих працівників прокуратури Одеської області, які мають бажання бути обраними делегатами на всеукраїнську конференцію прокурорів

      
 
 
        До 12 квітня 2017 року проводиться прийом документів від прокурорсько-слідчих працівників прокуратури Одеської області, які бажають бути обраними на зборах прокурорів прокуратури Одеської області делегатами на всеукраїнську конференцію прокурорів.
       Кандидатом у делегати на конференцію може бути будь-який прокурорсько-слідчий працівник прокуратури Одеської області, котрий сам виявив бажання або погодився з пропозицією колег, колективу чи керівництва структурного підрозділу стати кандидатом у делегати на конференцію прокурорів.
       Ці особи мають заповнити та подати до 18 години 12 квітня 2017 року до відділу роботи з кадрами, каб.216 нижчезазначені документи, зокрема:
- копія службового посвідчення прокурора;
- інформаційна довідка (зразок документа);
- письмова згода на обробку персональних даних та їх оприлюднення відповідно до вимог законодавства (зразок документа) .
        Прийом документів проводитиметься у робочі дні та години за адресою: м. Одеса, вул. Пушкінська, 3 каб. 216.
       У випадку виникнення додаткових питань необхідно звертатися за тел.11-17, 731-98-38, 11-73, 731-98-28 (відділ роботи з кадрами прокуратури області).
Інформація щодо переліку осіб, які виявили бажання бути обраними делегатами на конференцію, буде розміщуватися на веб-сайті прокуратури Одеської області у рубриці «Актуально» у міру надходження інформаційних довідок та остаточно - не пізніше 18 квітня 2017 року.
        У зв’язку з необхідністю забезпечення завчасного виготовлення бюлетенів для голосування прийом документів від кандидатів після 18.00 годин 12 квітня 2017 року не здійснюватиметься.
 
 
Організаційний комітет
з питань забезпечення проведення
зборів прокурорів прокуратури Одеської області
для обрання делегатів на всеукраїнську
конференцію прокурорів

кількість переглядів: 2216