Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2012

Призначені у січні 2012 року

- 03 січня 2012 року Величко Анастасія Олександрівна призначена стажистом по посаді помічника Котовського транспортного прокурора.
 
 - 03 січня 2012 року старший радник юстиції Недашківська Любов Петрівна призначена на посаду старшого помічника прокурора області з питань статистики. 
 - 03 січня 2012 року радник юстиції Семенов Костянтин Сергійович переведений на посаду прокурора відділу участі прокурорів у кримінальному судочинстві управління підтримання державного обвинувачення прокуратури області. 
 - 06 січня 2012 року радник юстиції Пельтек Олена Віталіївна призначена на посаду старшого прокурора відділу захисту прав громадян та інтересів держави в екологічній сфері управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури області.
 
 - 10 січня 2012 року юрист 1 класу Мухаір Олена Юріївна переведена на посаду старшого помічника Чорноморського транспортного прокурора.
 
 - 10 січня 2012 року молодший радник юстиції Пасарар Юрій Михайлович призначений на посаду старшого прокурора відділу захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури області.
 
 - 10 січня 2012 року молодший радник юстиції Шивцов Вадим Михайлович призначений на посаду прокурора відділу захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури області.
 
 - 12 січня 2012 року радник юстиції Копитов Роман Святославович призначений на посаду заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням свободи громадян прокуратури області.
 
 - 12 січня 2012 року молодший радник юстиції Дмитренко Дмитро Олексійович призначений на посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням свободи громадян прокуратури області.
 
 - 12 січня 2012 року молодший радник юстиції Кольчак Сергій Олександрович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням свободи громадян прокуратури області.
 
 - 12 січня 2012 року молодший радник юстиції Захаров Андрій Миколайович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням свободи громадян прокуратури області.
 
 - 12 січня 2012 року радник юстиції Папертний Микола Леонідович призначений на посаду прокурора відділу захисту прав громадян та інтересів держави в екологічній сфері управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури області.
 -12 січня 2012 року Мацюк Олександр Юрійович призначений на посаду помічника прокурора Суворовського району м. Одеси. 
 - 16 січня 2012 року юрист 3 класу Прус Сергій Петрович призначений на посаду старшого помічника прокурора Овідіопольського району.
  - 25 січня 2012 року юрист 3 класу Порошенко Віктор Аркадійович переведений на посаду помічника прокурора Ширяївського району з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах та інших примусових заходів.
   -  26 січня 2012 року радник юстиції Процик Василь Іванович призначений на посаду старшого помічника прокурора м. Одеси з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах та інших примусових заходів.
  -  26 січня 2012 року молодший радник юстиції Цугунов Олександр Васильович призначений на посаду помічника прокурора м. Одеси з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах та інших примусових заходів.
   - 27 січня 2012 року старший радник юстиції Доля Федір Іванович переведений на посаду помічника прокурора області з питань забезпечення доступу до публічної інформації.
   - 27 січня 2012 року державний радник юстиції 3 класу Чорний Михайло Григорович призначений на посаду старшого помічника прокурора області з питань забезпечення доступу до публічної інформації.
   - 28 січня 2012 року старший радник юстиції Кравцов Олександр Георгійович призначений на посаду начальника слідчого управління прокуратури області.   
    - 30 січня 2012 року Цівільов В'ячеслав Валерійович переведений на посаду стажиста по посаді помічника прокурора Ширяївського району.

кількість переглядів: 1040