Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.11.2014

Призначені у листопаді 2014 року

 - 05 листопада 2014 року юрист 3 класу Страхова Альбіна Михайлівна призначена на посаду прокурора прокуратури Любашівського району.
 - 05 листопада 2014 року юрист 3 класу Ачкіназі Євгеній Борисович призначений на посаду прокурора прокуратури Березівського району.
 - 05 листопада 2014 року молодший радник юстиції Кужко Сергій Сергійович призначений на посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області.
 - 05 листопада 2014 року радник юстиції Семенюк Антоніна Василівна призначена на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області.
 - 05 листопада 2014 року радник юстиції Гончар Ігор Анатолійович призначений на посаду старшого прокурора прокуратури Приморського району м.Одеси.
 - 07 листопада 2014 року молодший радник юстиції Кашульський Олександр Володимирович призначений на посаду старшого прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 07 листопада 2014 року радник юстиції Русу Анатолій Леомідович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 10 листопада 2014 року молодший радник юстиції Кавун Антон Юрійович призначений на посаду заступника начальника управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області – начальника організаційно-методичного відділу.
 - 13 листопада 2014 року юрист 1 класу Ракович Максим Миколайович призначений на посаду начальника відділу захисту інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 14 листопада 2014 року юрист 1 класу Щамбура Денис Володимирович призначений на посаду старшого прокурора Білгород-Дністровської міжрайонної прокуратури.
 - 14 листопада 2014 року молодший радник юстиції Малєєв Олександр Миколайович призначений на посаду старшого прокурора відділу захисту інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 18 листопада 2014 року юрист 1 класу Бондаревський Олександр Михайлович призначений на посаду прокурора відділу захисту інтересів громадян і держави у сфері земельних відносин управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 19 листопада 2014 року юрист 3 класу Яремчук Олексій Володимирович призначений на посаду старшого прокурора Котовської міжрайонної прокуратури.
 - 20 листопада 2014 року Ільяш Дмитро Олександрович призначений стажистом на посаду старшого прокурора прокуратури Суворовського району м.Одеси.
 - 20 листопада 2014 року Чорний Максим Михайлович призначений стажистом на посаду прокурора прокуратури Малиновського району м.Одеси.
 - 24 листопада 2014 року старший радник юстиції Кравець Ірина Олександрівна призначена на посаду прокурора Білгород-Дністровської міжрайонної прокуратури.
 - 26 листопада 2014 року Косс Віктор Віталійович призначений стажистом на посаду прокурора прокуратури Миколаївського району м.Одеси.
 - 26 листопада 2014 року Куценко Аліна Василівна призначена на посаду прокурора прокуратури Приморського району м.Одеси.
 - 26 листопада 2014 року юрист 3 класу Цівільов В'ячеслав Валерійович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 26 листопада 2014 року старший радник юстиції Рудницький Андрій Миколайович призначений на посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю та процесуального керівництва управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області.



кількість переглядів: 1307