Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2015

Призначенні у січні 2015 року

 - 05 січня 2015 року старший радник юстиції Голощак Віталій Григорович призначений на посаду начальника відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції управління нагляду у кримінальному провадженні у сфері транспорту прокуратури області.
 - 05 січня 2015 року старший радник юстиції Деркач Едуард Миколайович призначений на посаду прокурора прокуратури Суворовського району м.Одеси.
 - 05 січня 2015 року юрист 3 класу Максімішин В'ячеслав Всеволодович призначений на посаду прокурора прокуратури Київського району м.Одеси.
  05 січня 2015 року старший радник юстиції Заворотний Ярослав Семенович призначений на посаду заступника начальника управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 05 січня 2015 року юрист 1 класу Ракович Максим Миколайович призначений на посаду начальника відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 05 січня 2015 року юрист 1 класу Каширін Олексій Андрійович призначений на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 05 січня 2015 року молодший радник юстиції Малєєв Олександр Миколайович призначений на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 05 січня 2015 року юрист 1 класу Бондаревський Олександр Михайлович призначений на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 05 січня 2015 року юрист 1 класу Вергін Дмитро Сергійович призначений на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 05 січня 2015 року молодший радник юстиції Галактіонова Ольга Анатоліївна призначена на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 05 січня 2015 року молодший радник юстиції Тунік Віталій Миколайович призначений на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 05 січня 2015 року юрист 1 класу Шивцова Світлана Анатоліївна призначена на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 05 січня 2015 року радник юстиції Клименко Олексій Анатолійович призначений на посаду начальника відділу представництва при виконанні судових рішень управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 05 січня 2015 року молодший радник юстиції Ейсмонт Сергій Олександрович призначений на посаду прокурора відділу представництва при виконанні судових рішень управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 05 січня 2015 року старший радник юстиції Ільницька Любов Павлівна призначена на посаду прокурора відділу представництва при виконанні судових рішень управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 05 січня 2015 року Федосєєв Сергій Володимирович призначений на посаду прокурора Котовської міжрайонної прокуратури.
 - 05 січня 2015 року молодший радник юстиції Азьома Вікторія Володимирівна призначена на посаду прокурора прокуратури м.Одеси з питань нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших примусових заходів.
 - 05 січня 2015 року молодший радник юстиції Тарєєв Сергій Анатолійович призначений на посаду старшого прокурора прокуратури м.Одеси.
 - 06 січня 2015 року радник юстиції Вербицький Дмитро Анатолійович призначений на посаду начальника відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні у сфері транспорту прокуратури області.
 - 06 січня 2015 року юрист 1 класу Гончарова Антоніна Михайлівна призначена на посаду прокурора прокуратури Комінтернівського району.
 - 06 січня 2015 року радник юстиції Данчев Сергій Євгенович призначений на посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні оперативно-розшукової діяльності управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 06 січня 2015 року юрист 3 класу Макосій Юрій Дмитрович призначений на посаду прокурора прокуратури Суворовського району м.Одеси.
 - 06 січня 2015 року радник юстиції Шалгінських Ірина Едуардівна призначена на посаду заступника начальника відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції управління нагляду у кримінальному провадженні у сфері транспорту прокуратури області.
 - 06 січня 2015 року старший радник юстиції Харітонова Ольга Євгенівна призначена на посаду заступника начальника відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 06 січня 2015 року молодший радник юстиції Елісашвілі Олена Миколаївна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 06 січня 2015 року молодший радник юстиції Афанасьєва Інна Григорівна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 06 січня 2015 року радник юстиції Корнілова Юліана Дмитрівна призначена на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 06 січня 2015 року молодший радник юстиції Дичко Володимир Олександрович призначений на посаду прокурора організаційно-методичного відділу управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 06 січня 2015 року радник юстиції Радянський Олег Юрійович призначений на посаду прокурора організаційно-методичного відділу управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 06 січня 2015 року юрист 3 класу Іванова Олена Дмитрівна призначена на посаду прокурора Білгород-Дністровської міжрайонної прокуратури.
 - 12 січня 2015 року радник юстиції Пояцика Сергій Миколайович призначений на посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року молодший радник юстиції Непорада Віктор Миколайович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року молодший радник юстиції Бобрік Андрій Володимирович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції управління нагляду у кримінальному провадженні у сфері транспорту прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року молодший радник юстиції Шевченко Олександр Володимирович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції управління нагляду у кримінальному провадженні у сфері транспорту прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року молодший радник юстиції Рожкова Юлія Олександрівна призначена на посаду старшого прокурора відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції управління нагляду у кримінальному провадженні у сфері транспорту прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року радник юстиції Басюк Ольга Миколаївна призначена на посаду старшого прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні у сфері транспорту прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року молодший радник юстиції Піщанський Руслан Олександрович призначений на посаду старшого прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні у сфері транспорту прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року молодший радник юстиції Лавренюк Ігор Васильович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року старший радник юстиції Москаленко-Федоркова Оксана Дмитрівна призначена на посаду начальника організаційно-методичного відділу управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року радник юстиції Бондарев Сергій Юрійович призначений на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року молодший радник юстиції Дмитрієв Костянтин Геннадійович призначений на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року радник юстиції Літвак Олег Михайлович призначений на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року юрист 1 класу Стадник Сергій Олександрович призначений на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року радник юстиції Стоянов Костянтин Степанович призначений на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року молодший радник юстиції Озерова Олена Дмитрівна призначена на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року молодший радник юстиції Коваль Олександр Володимирович призначений на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року старший радник юстиції Котелевський Олексій Іванович призначений на посаду начальника відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року радник юстиції Клюкін Костянтин Ігорович призначений на посаду заступника начальника відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року радник юстиції Лянна Олена Анатоліївна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року молодший радник юстиції Коломійчук Ірина Олександрівна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року юрист 1 класу Пашаєв Гаджи Валійович призначений на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року юрист 2 класу Закернична Ірина Павлівна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року молодший радник юстиції Мержев Олександр Іванович призначений на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року молодший радник юстиції Кривельова Тетяна Михайлівна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року юрист 1 класу Врублевська Олександра Олегівна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року радник юстиції Шивцов Вадим Михайлович призначений на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року юрист 1 класу Вербовщук Сергій Григорійович призначений на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2915 року молодший радник юстиції Сушак Богдан Віталійович призначений на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року радник юстиції Шарандак Ольга Іванівна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 12 січня 2015 року юрист 2 класу Іокіщу Валентина Іванівна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 13 січня 2015 року юрист 2 класу Мацюк Олександр Юрійович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні у сфері транспорту прокуратури області.
 - 13 січня 2015 року юрист 2 класу Нейков Леонід Олександрович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні у сфері транспорту прокуратури області.
 - 14 січня 2015 року юрист 2 класу Синюк Ольга Михайлівна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 14 січня 2015 року юрист 2 класу Косовська Кристина Олексіївна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 14 січня 2015 року юрист 1 класу Поліщук Андрій Олегович призначений на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 14 січня 2015 року молодший радник юстиції Радолов Андрій Костянтинович призначений на посаду заступника начальника управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні – начальника організаційно-методичного відділу прокуратури області.
 - 14 січня 2015 року радник юстиції Кузнецов Сергій Вікторович призначений на посаду старшого прокурора організаційно-методичного відділу управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 14 січня 2015 року радник юстиції Курунов Олександр Володимирович призначений на посаду прокурора організаційно-методичного відділу управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 14 січня 2015 року молодший радник юстиції Янєв Вадим Іванович призначений а посаду старшого прокурора відділу захисту прав і свобод дітей прокуратури області.
 - 14 січня 2015 року юрист 1 класу Семко Василь Богданович призначений на посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування злочинів проти життя та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 14 січня 2015 року старший радник юстиції Латкін Олег Павлович призначений на посаду старшого прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 15 січня 2015 року юрист 3 класу Кірович Ірина Ігорівна призначена на посаду старшого прокурора прокуратури Приморського району м.Одеси.
 - 15 січня 2015 року старший радник юстиції Домбровський Ярослав Олексійович призначений на посаду старшого прокурора відділу приймання, опрацювання та аналізу оперативної інформації управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 15 січня 2015 року радник юстиції Ляшенко Едуард Миколайович призначений на посаду слідчого в особливо важливих справах другого слідчого відділу слідчого управління прокуратури області.
 - 15 січня 2015 року радник юстиції Юрко Ілля Володимирович призначений на посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року радник юстиції Демиденко Артур Миколайович призначений на посаду слідчого в особливо важливих справах другого слідчого відділу слідчого управління прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року старший радник юстиції Криворучка Дмитро Євгенович призначений на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року радник юстиції Шевченко Ірина Борисівна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року юрист 2 класу Нікіфоров Олександр Васильович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні оперативно-розшукової діяльності управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року молодший радник юстиції Кустура В'ячеслав Михайлович призначений на посаду старшого прокурора прокуратури Малиновського району м.Одеси.
 - 16 січня 2015 року молодший радник юстиції Лященко Дмитро Анатолійович призначений на посаду заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року радник юстиції Томашевський Сергій Олександрович призначений на посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року молодший радник юстиції Столбуненко Олександр Георгійович призначений на посаду старшого прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року молодший радник юстиції Віницька Анжела Миколаївна призначена на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року старший радник юстиції Нєганова Олена Євгеніївна призначена на посаду заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року юрист 2 класу Богомолов Юрій Юрійович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року юрист 2 класу Злий Леонід Миколайович призначений на посаду старшого прокурора прокуратури Київського району м.Одеси.
 - 16 січня 2015 року юрист 3 класу Саркісян Артур Размікович призначений на посаду прокурора прокуратури Київського району м.Одеси.
 - 16 січня 2015 року юрист 2 класу Кожухар Катерина Ігорівна призначена на посаду старшого слідчого другого слідчого відділу слідчого управління прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року юрист 3 класу Лобода Руслан Геннадійович призначений на посаду старшого слідчого другого слідчого відділу слідчого управління прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року радник юстиції Тодоров Анатолій Іванович призначений на посаду заступника начальника відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року юрист 1 класу Ейсмонт Ірина Сергіївна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року юрист 1 класу Зінюта Марина Сергіївна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року радник юстиції Дмитренко Дмитро Олексійович призначений на посаду заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року радник юстиції Кушнір Ігор Павлович призначений на посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян прокуратури області.
 - 16 січня 2015 року молодший радник юстиції Алексеєв Вадим Валерійович призначений на посаду старшого прокурора прокуратури м.Одеси з питань нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших примусових заходів.
 - 16 січня 2015 року юрист 1 класу Доброжан Наталя Іванівна призначена на посаду старшого прокурора прокуратури м.Одеси.
 - 16 січня 2015 року радник юстиції Микулінська Вікторія Євгенівна призначена на посаду прокурора прокуратури м.Одеси.
 - 16 січня 2015 року Чебан Віталій Борисович призначений на посаду прокурора Ізмаїльської міжрайонної прокуратури.
 - 16 січня 2015 року Сідих Сергій Петрович призначений на посаду прокурора Котовської міжрайонної прокуратури.
 - 17 січня 2015 року молодший радник юстиції Шаповаленко Андрій Валерійович призначений на посаду прокурора відділу приймання, опрацювання та аналізу оперативної інформації управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 17 січня 2015 року юрист 2 класу Коршун Максим Григорович призначений на посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 17 січня 2015 року молодший радник юстиції Федосєєв Станіслав Петрович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування злочинів проти життя та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 19 січня 2015 року юрист 1 класу Кара Владислав Леонідович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні у сфері транспорту прокуратури області.
 - 19 січня 2015 року юрист 3 класу Прокопов Максим Володимирович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 20 січня 2015 року молодший радник юстиції Синявський Віктор Володимирович призначений на посаду старшого прокурора прокуратури Київського району м.Одеси.
 - 20 січня 2015 року юрист 1 класу Мавров Олександр Петрович призначений на посаду прокурора прокуратури Київського району м.Одеси.
 - 20 січня 2015 року юрист 2 класу Поліщук Артем Олегович призначений на посаду старшого прокурора прокуратури Комінтернівського району.
 - 20 січня 2015 року радник юстиції Драгоєв Олександр Пилипович призначений на посаду старшого прокурора прокуратури Приморського району м.Одеси.
 - 20 січня 2015 року молодший радник юстиції Тарнавський Сергій Володимирович призначений на посаду прокурора прокуратури Балтського району.
 - 20 січня 2015 року радник юстиції Жуковський Дмитро Геннадійович призначений на посаду прокурора прокуратури Красноокнянського району.
 - 23 січня 2015 року молодший радник юстиції Незовибатько Ольга Валеріївна призначена на посаду прокурора прокуратури Приморського району м.Одеси.
 - 23 січня 2015 року юрист 3 класу Полянський Олег Дмитрович призначений на посаду прокурора Білгород-Дністровської міжрайонної прокуратури.
 - 26 січня 2015 року юрист 2 класу Мальцев Максим Вікторович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області.
 - 26 січня 2015 року молодший радник юстиції Бойчук Михайло Миколайович призначений на посаду старшого прокурора Білгород-Дністровської міжрайонної прокуратури.
 - 26 січня 2015 року юрист 1 класу Петрова Ганна Володимирівна призначена на посаду прокурора прокуратури Приморського району м.Одеси.
 - 26 січня 2015 року юрист 2 класу Щербань Ганна Дмитрівна призначена на посаду старшого прокурора прокуратури м.Одеси.
 - 29 січня 2015 року старший радник юстиції Мерданський Віктор Володимирович призначений на посаду старшого прокурора Ізмаїльської міжрайонної прокуратури.
 - 29 січня 2015 року юрист 3 класу Рябоконь Роман Віталійович призначена на посаду прокурора прокуратури Комінтернівського району.
 - 29 січня 2015 року юрист 3 класу Тедорадзе Марина Давидівна призначена на посаду прокурора Ізмаїльської міжрайонної прокуратури.
 - 29 січня 2015 року молодший радник юстиції Тарнавський Сергій Володимирович призначений на посаду прокурора прокуратури Роздільнянського району.
 - 30 січня 2015 року молодший радник юстиції Котюх Сергій Анатолійович призначений на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 30 січня 2015 року Гулько Артур Янович призначений на посаду прокурора прокуратури Приморського району м.Одеси.
 - 31 січня 2015 року юрист 3 класу Ставська Інна Станіславівна призначена на посаду прокурора прокуратури Комінтернівського району.

кількість переглядів: 6837