Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2015

Призначені у липні 2015 року

 - 14 липня 2015 року юрист 1 класу Коновал Світлана Сергіївна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 14 липня 2015 року Зигіна Валерія Євгенівна призначена на посаду старшого прокурора прокуратури Київського району м.Одеси.
 - 14 липня 2015 року молодший радник юстиції Кулага Юрій Володимирович призначений на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 14 липня 2015 року юрист 2 класу Чернишов Олександр Сергійович призначений на посаду прокурора прокуратури Комінтернівського району.
 - 17 липня 2015 року молодший радник юстиції Францевич Володимир Володимирович призначений на посаду прокурора відділу організації представництва на захист інтересів громадянина або держави управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 20 липня 2015 року радник юстиції Федюк Олексій Тарасович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 21 липня 2015 року старший радник юстиції Хорсуненко Олег Володимирович призначений на посаду заступника начальника відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 21 липня 2015 року юрист 3 класу Горбань Андрій Юрійович призначений на посаду прокурора прокуратури Тарутинського району.
 - 22 липня 2015 року старший радник юстиції Безименко Наталія Миколаївна призначена на посаду начальника відділу організаційного та інформаційно-аналітичного забезпечення прокуратури області.
 - 22 липня 2015 року старший радник юстиції Ланова Людмила Олександрівна призначена на посаду заступника начальника відділу організаційного та інформаційно-аналітичного забезпечення прокуратури області.
 - 22 липня 2015 року старший радник юстиції Несветайло Вадим Іванович призначений на посаду прокурора відділу організаційного та інформаційно-аналітичного забезпечення прокуратури області.
 - 22 липня 2015 року старший радник юстиції Недашківська Любов Петрівна призначена на посаду начальника відділу ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи прокуратури області.
 - 22 липня 2015 року молодший радник юстиції Бойчева Тетяна Борисівна призначена на посаду прокурора відділу ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи прокуратури області.
 - 22 липня 2015 року молодший радник юстиції Зуєнкова Олександра Віталіївна призначена на посаду прокурора відділу ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи прокуратури області.
 - 22 липня 2015 року юрист 2 класу Верба Інна Миколаївна призначена на посаду начальника відділу зв’язків із засобами масової інформації - прес-секретаря прокурора області.
 - 22 липня 2015 року старший радник юстиції Дулан Маріанна Олегівна призначена на посаду начальника відділу міжнародно-правового співробітництва прокуратури області.
 - 22 липня 2015 року радник юстиції Коваленко Ірина Вікторівна призначена на посаду прокурора відділу міжнародно-правового співробітництва прокуратури області.
 - 22 липня 2015 року молодший радник юстиції Радолов Андрій Костянтинович призначений на посаду начальника відділу організаційно-методичної роботи та координації діяльності правоохоронних органів у сфері протидії злочинності управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 22 липня 2015 року радник юстиції Кузнецов Сергій Вікторович призначений на посаду прокурора відділу організаційно-методичної роботи та координації діяльності правоохоронних органів у сфері протидії злочинності управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 22 липня 2015 року радник юстиції Курунов Олександр Володимирович призначений на посаду прокурора відділу організаційно-методичної роботи та координації діяльності правоохоронних органів у сфері протидії злочинності управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 22 липня 2015 року юрист 3 класу Завертайло Інга Олександрівна переведена на посаду прокурора відділу організаційно-методичної роботи та координації діяльності правоохоронних органів у сфері протидії злочинності управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 22 липня 2015 року старший радник юстиції Гудзенко Сергій Георгійович призначений на посаду начальника відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури області.
 - 22 липня 2015 року молодший радник юстиції Мосур Ольга Анатоліївна призначена на посаду прокурора відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури області.
 - 22 липня 2015 року молодший радник юстиції Торган-Мосійчук Вікторія Миколаївна призначена на посаду прокурора відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури області.
 - 22 липня 2015 року молодший радник юстиції Голотова Катерина Анатоліївна призначена на посаду прокурора відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року старший радник юстиції Рудницький Андрій Миколайович призначений на посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, та процесуального керівництва управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року радник юстиції Піщевський Анатолій Анатолійович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, та процесуального керівництва управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року радник юстиції Ярошенко Олександр Володимирович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, та процесуального керівництва управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року юрист 1 класу Кологрьова Світлана Анатоліївна призначена на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, та процесуального керівництва управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року молодший радник юстиції Рекеда Дмитро Юрійович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, та процесуального керівництва управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року радник юстиції Різой Костянтин Євгенович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, та процесуального керівництва управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року старший радник юстиції Гортолум Василь Анатолійович призначений на посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року радник юстиції Уманець Олексій Вікторович призначений на посаду заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року радник юстиції Алексєєв Віктор Вікторович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року радник юстиції Кужко Сергій Сергійович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року радник юстиції Юрко Ілля Володимирович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року радник юстиції Войтов Руслан Григорович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року молодший радник юстиції Щербіна Наталя Миколаївна призначена на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року юрист 1 класу Індиченко Борис Борисович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року юрист 2 класу Притула Євген Сергійович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року радник юстиції Семенюк Антоніна Василівна призначена на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року старший радник юстиції Гольбарт Олександр Вікторович призначений на посаду начальника відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року радник юстиції Котормус Сергій Петрович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року радник юстиції Кузьмичов Володимир Геннадійович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року радник юстиції Макарова Надія Павлівна призначена на посаду прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року молодший радник юстиції Мінаєв Михайло Михайлович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року радник юстиції Одабашян Сергій Степанович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року юрист 2 класу Добровольський Дмитро Миколайович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року юрист 2 класу Жолобчук Катерина Олександрівна призначена на посаду прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року молодший радник юстиції Серафімов-Шуміловський Сергій Васильович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року юрист 1 класу Суходольська Ірма Василівна призначена на посаду прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року радник юстиції Столбуненко Олександр Георгійович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року юрист 2 класу Лепетюк Ольга Володимирівна призначена на посаду прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
 - 23 липня 2015 року радник юстиції Чернологов Іван Анатолійович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
- 23 липня 2015 року молодший радник юстиції Шпаченко Сергій Миколайович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
 - 27 липня 2015 року старший радник юстиції Москаленко-Федоркова Оксана Дмитрівна призначена на посаду прокурора відділу представництва інтересів громадян і держави в судах управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 27 липня 2015 року радник юстиції Меньшов Денис Вікторович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, та процесуального керівництва управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 28 липня 2015 року радник юстиції Ткаченко Регіна Андріївна призначена на посаду прокурора відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури області.
 - 28 липня 2015 року старший радник юстиції Озернюк Євген Петрович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 28 липня 2015 року радник юстиції Панасюк Олег Миколайович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 28 липня 2015 року молодший радник юстиції Учитель Геннадій Олексійович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 28 липня 2015 року юрист 1 класу Крещенко Володимир Васильович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 28 липня 2015 року молодший радник юстиції Сара Олександр Васильович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 28 липня 2015 року юрист 1 класу Чорний Денис Михайлович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 30 липня 2015 року молодший радник юстиції Мосур Максим Олександрович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 30 липня 2015 року старший радник юстиції Заворотний Ярослав Семенович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 30 липня 2015 року молодший радник юстиції Федосєєв Станіслав Петрович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 30 липня 2015 року юрист 1 класу Ариванюк Вадим Петрович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 30 липня 2015 року юрист 2 класу Нейков Леонід Олександрівна призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 30 липня 2015 року радник юстиції Лисий Олег Іванович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 30 липня 2015 року радник юстиції Іллящук Денис Георгійович призначений на посаду заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, та процесуального керівництва управління нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури області.
 - 30 липня 2015 року радник юстиції Лисенко Сергій Олександрович призначений на посаду прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.
 - 30 липня 2015 року радник юстиції Матвєйчук Юрій Олександрович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян прокуратури області.
 - 31 липня 2015 року старший радник юстиції Єрмаков Олег Михайлович призначений на посаду начальника відділу ювенальної юстиції прокуратури області.
 - 31 липня 2015 року радник юстиції Пасарар Юрій Михайлович призначений на посаду заступника начальника відділу ювенальної юстиції прокуратури області.
 - 31 липня 2015 року радник юстиції Кірющенко Алла Вікторівна призначена на посаду прокурора відділу ювенальної юстиції прокуратури області.
 - 31 липня 2015 року радник юстиції Пислар Сергій Миколайович призначений на посаду прокурора відділу ювенальної юстиції прокуратури області.
 - 31 липня 2015 року радник юстиції Янєв Вадим Іванович призначений на посаду прокурора відділу ювенальної юстиції прокуратури області.
 - 31 липня 2015 року юрист 1 класу Бідюк Олександр Васильович призначений на посаду прокурора відділу ювенальної юстиції прокуратури області.
 - 31 липня 2015 року радник юстиції Замковий Євген Михайлович призначений на посаду прокурора відділу ювенальної юстиції прокуратури області.
 - 31 липня 2015 року молодший радник юстиції Чернишова Ія Євгенівна призначена на посаду прокурора відділу ювенальної юстиції прокуратури області.
 - 31 липня 2015 року молодший радник юстиції Шумко Тетяна Володимирівна призначена на посаду прокурора відділу ювенальної юстиції прокуратури області.
 - 31 липня 2015 року старший радник юстиції Барабаш Дмитро Володимирович призначений начальника відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.
 - 31 липня 2015 року юрист 1 класу Світлицький Олексій Олександрович призначений заступника начальника відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області.

кількість переглядів: 5246