Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.03.2016

Звільнені у березні 2016 року

 01 березня 2016 року радник юстиції Бойко Олексій Григорович звільнений з посади слідчого в особливо важливих справах другого слідчого відділу слідчого управління прокуратури області у зв'язку з неможливістю виконувати свої повноваження за станом здоров’я.
 09 березня 2016 року юрист 2 класу Голосов Сергій Сергійович звільнений з посади прокурора Ізмаїльської місцевої прокуратури за власним бажанням.
 09 березня 2016 року юрист 1 класу Супруновський Володимир Іванович звільнений з посади прокурора прокуратури Малиновського району м. Одеси у зв'язку з переведенням до управління державної міграційної служби України в Миколаївській області.
 12 березня 2016 року молодший радник юстиції Калінін Сергій Олександрович звільнений з посади прокурора Одеської місцевої прокуратури №1 за власним бажанням.

 17 березня 2016 року юрист 2 класу Кротов Ігор Олександрович звільнений з посади прокурора відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування та підтриманням державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури області.

 18 березня 2016 року юрист 2 класу Котик Максим Федорович звільнений з посади прокурора Іллічівської місцевої прокуратури за власним бажанням.

 18 березня 2016 року юрист 2 класу Сорокіна Інна Олександрівна звільнена з посади прокурора прокуратури Малиновського району м.Одеси за власним бажанням.
 21 березня 2016 року радник юстиції Панасюк Олег Миколайович звільнений з посади прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури області у зв'язку з реорганізацією та скороченням кількості прокурорів органу прокуратури.
 28 березня 2016 року юрист 3 класу Крусян Роман Андрійович звільнений з посади прокурора Одеської місцевої прокуратури №2 у зв'язку з переведенням до прокуратури м.Києва.

 28 березня 2016 року молодший радник юстиції Лепетюк Степан Григорович звільнений з посади прокурора Одеської місцевої прокуратури №2 за власним бажанням.

кількість переглядів: 11561