Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2011

Призначені у липні 2011 року

 - 05 липня 2011 року радник юстиції Кушнір Ганна Вікторівна переведена на посаду прокурора слідчого відділу слідчого управління прокуратури області.
 - 11 липня 2011 року юрист 1 класу Попов Олексій Сергійович переведений на посаду помічника Одеського міжрайонного природоохоронного прокурора.
 
 - 11 липня 2011 року юрист 3 класу Шведчиков Костянтин Костянтинович переведений на посаду помічника прокурора Суворовського району м.Одеси.
 
 - 11 липня 2011 року радник юстиції Шаров Валерій Аксентійович переведений на посаду прокурора відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області.
 
 - 11 липня 2011 року молодший радник юстиції Лодочников Дмитро Олександрович призначений на посаду  слідчого в особливо важливих справах відділу з розслідування злочинів щодо корупційних діянь управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області.
 
 - 11 липня 2011 року молодший радник юстиції Швець Роман Вікторович призначений на посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури області.
 
 - 11 липня 2011 року юрист 2 класу Учитель Геннадій Олексійович переведений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури області.
 
 - 11 липня 2011 року юрист 1 класу Драчевський Олексій Сергійович призначений на посаду прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ при провадженні дізнання та досудового слідства управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури області.
 
 - 11 липня 2011 року молодший радник юстиції Сутула Олександр Вікторович переведений на посаду помічника прокурора Приморського району м.Одеси.
 
 - 12 липня 2011 року юрист 3 класу Смірнова Олександра Олексіївна переведена на посаду помічника прокурора Приморського району м.Одеси.
 
 - 13 липня 2011 року молодший радник юстиції Ткаченко Микола Олександрович призначений на посаду  слідчого в особливо важливих справах відділу з розслідування злочинів щодо корупційних діянь управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області.
 
 - 13 липня 2011 року молодший радник юстиції Купріянов Артур Олександрович призначений на посаду  слідчого в особливо важливих справах відділу з розслідування злочинів щодо корупційних діянь управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області.
 
 
    Згідно до наказу Генерального прокурора України №120ш від 07.07.2011 відділ нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання та протидії корупції управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури області перейменований у відділ нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством цього ж управління.
 
- 18 липня 2011 року Ариванюк Галина Ігорівна переведена на посаду помічника прокурора Приморського району м. Одеси.
 
 - 18 липня 2011 року радник юстиції Желтова Тетяна Василівна призначена на посаду помічника прокурора м. Одеси.
 
 - 18 липня 2011 року Добровольський Дмитро Миколайович переведений на посаду слідчого прокуратури Кодимського району.
 
 - 18 липня 2011 року Щербань Ганна Дмитрівна переведена на посаду помічника прокурора Тарутинського району.
 
 - 18 липня 2011 року Борисюк Анастасія Вікторівна переведена на посаду помічника Котовського транспортного прокурора.
 
 - 18 липня 2011 року Бойко Наталя Володимирівна переведена на посаду слідчого прокуратури Саратського району.
 
 - 18 липня 2011 року Фатєєв Андрій Вікторович переведений на посаду помічника Котовського міжрайонного прокурора.
 
 - 18 липня 2011 року Мелещук Ірина Сергіївна переведена на посаду помічника прокурора Кілійського району.
 
 - 18 липня 2011 року Дукова Надія Валеріївна переведена на посаду помічника прокурора Болградського району.
 
 - 18 липня 2011 року Підгорна Ольга Сергіївна переведена на посаду слідчого прокуратури Ананьївського району.
 
 - 18 липня 2011 року юрист 1 класу Вербицький Дмитро Анатолійович переведений на посаду помічника Чорноморського транспортного прокурора.
 
 - 18 липня 2011 року Салманова Христина Андріївна призначена стажистом по посаді помічника прокурора Київського району м. Одеси.
 
 - 18 липня 2011 року Альохіна Ксенія Сергіївна призначена стажистом по посаді помічника Татарбунарського району.
 
 - 20 липня 2011 року Швайко Аліна Борисівна призначена стажистом по посаді помічника прокурора Ананьївського району.
 - 25 липня 2011 року старший радник юстиції Верченко І.І. призначена на посаду начальника управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 - 25 липня 2011 року старший радник юстиції Смірнов О.М. призначений на посаду заступника начальника управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави прокуратури області.    
 - 25 липня 2011 року юрист 1 класу Гузь Василь Григорович переведений на посаду помічника Одеського транспортного прокурора.
  - 27 липня 2011 року старший радник юстиції Коваленко Анатолій Іванович призначений на посаду начальника відділу організації представництва управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 
 - 27 липня 2011 року юрист 1 класу Мержев Олександр Іванович призначений на посаду старшого прокурора відділу організації представництва управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 
 - 27 липня 2011 року юрист 1 класу Черкасов Святослав В'ячеславович переведений на посаду старшого помічника прокурора Комінтернівського району.
 
 - 29 липня 2011 року юрист 1 класу Кучук Вадим Михайлович призначений на посаду старшого помічника прокурора Малиновського району м. Одеси.
 
 - 29 липня 2011 року молодший радник юстиції Дудкевич Володимир Володимирович переведений на посаду помічника прокурора Малиновського району м. Одеси.
 
 - 29 липня 2011 року юрист 3 класу Сандул Станіслав Дмитрович призначений на посаду прокурора відділу організації представництва управління представництва, захисту інтересів громадян та держави в суді прокуратури області.
 
 

кількість переглядів: 853