Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.03.2012

Прокуратурою області порушено кримінальну справу стосовно службовців контролюючих органів на транспорті

   Прокуратурою області порушено кримінальну справу стосовно завідувачки одного з відділів Центральної санітарно-епідеміологічної станції на водному транспорті України

           Прокуратурою області порушено кримінальну справу стосовно завідувачки одного з відділів Центральної санітарно-епідеміологічної станції на водному транспорті України за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 368-4 Кримінального кодексу України (одержання особою, яка здійснює професійну діяльність, пов’язану з наданням публічних послуг неправомірної вигоди, за вчинення дій з використанням наданих їй повноважень в інтересах особи, яка їх передає, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч. 1 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем) та співробітниці цієї установи за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368-4 Кримінального кодексу України.
Установлено, що завідувачка відділу, з корисливих мотивів, запропонувала приватному підприємцю сплачувати їй, через співробітницю, грошову винагороду за кожний висновок санітарно-епідеміологічної експертизи на товар.
Унаслідок таких дій отримано 2450 доларів США та 1600 гривень. Заподіяно істотну шкоду державним інтересам у виді підриву авторитету та престижу органів виконавчої влади України.
Прес-служба прокуратури Одеської області      
кількість переглядів: 76527