Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.08.2015

Прокуратура повідомила про підозру 2 колишнім посадовцям та організатору фіктивних підприємств у розтраті 28 млн грн банку

-

  Прокуратура Одеської області повідомила про підозру у розтраті майна колишньому голові правління банківської установи, начальнику служби захисту інформації цього банку та голові наглядової ради, що передбачено ч. 5 ст. 191 КК України.
  У ході розслідування встановлено, що колишній голова наглядової ради банку, будучи знайомим з головою правління та начальником служби захисту інформації, організували злочинну схему та заволоділи понад 28 млн грн комерційної установи.
  При проведенні дослідження виведення коштів встановлено, що у їх «відмиванні» громадяни задіяли 7 фіктивних підприємств, організатором яких був голова наглядової ради банку.
  Наразі вказаним громадянам повідомлено про підозру.
  Колишньому голові правління банку за клопотанням прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, організатору фіктивних підприємств – заставу у розмірі 360 тис грн, яку не внесено.
  Сьогодні, 25.08.2015 вирішуватиметься питання про обрання міри запобіжного заходу колишньому начальнику служби захисту інформації.
   Досудове розслідування триває.

   Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 3401