Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.10.2015

Прокуратура: колишній начальник управління Одеської міської ради підозрюється у розтраті 900 тис грн, виділених на ремонт дитячих спортзалів (ФОТО)

-

   Прокуратура м. Одеси здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 366, ч. 5 ст. 191 КК України (службове підроблення; розтрата майна, шляхом зловживання службовим становищем). 
   У ході розслідування правоохоронцями повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень колишньому начальнику управління Одеської міської ради.
     Установлено, що громадянка у грудні 2014 року, перебуваючи на посаді начальника управління органу місцевого самоврядування, розтратила бюджетні кошти у сумі близько 900 тис грн, виділені на капітальний ремонт двох дитячих спортзалів. Фактично ремонт приміщень не проведено.
     Нагадаємо, що 24 жовтня прокуратура повідомила про підозру у вказаному кримінальному провадженні депутату Одеської міської ради, який підозрюється у привласненні коштів, виділених на ремонт вказаних спортивних залів по вул. Ланжеронівська та вул. Комарова.
      Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

      Прес-служба прокуратури Одеської області


      

кількість переглядів: 2790