Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.10.2017

Олег Жученко: слідчі прокуратури області повідомили про підозру колишньому заступнику Одеського міського голови у службовій недбалості, що спричинила загибель дітей у таборі «Вікторія» (ВІДЕО)

-

   У ході розслідування кримінального провадження за фактом службової недбалості, що спричинила загибель трьох дітей у таборі «Вікторія», слідчі прокуратури Одеської області 03 жовтня повідомили про підозру колишньому заступнику Одеського міського голови (ч. 2 ст. 367 КК України).

    Про це у ході брифінгу повідомив прокурор Одеської області Олег Жученко.

   За даними слідства вказана посадова особа, будучи обізнаною про порушення правил пожежної безпеки, через неналежне виконання своїх службових обов'язків та несумлінне ставлення до них, не вжила заходів щодо укладення договорів на обслуговування високотехнологічних сучасних систем пожежогасіння, а також сприяла заселенню дітей до комплексу, який фактично не був готовий до експлуатації.

      Слід зазначити, що вказану особу звільнено з посади 19 вересня 2017 року.

    Крім того, співробітники обласної прокуратури спільно зі слідчими та оперативними працівниками управління Національної поліції проводять близько 20 обшуків на 14 підприємствах у рамках розслідування кримінального провадження за фактом службового підроблення.

      За даними слідства вказані підприємства входять до кола юридичних осіб, які протягом 2015 – 2016 років здійснювали фінансово-господарську діяльність спільно з генпідрядником щодо реконструкції дитячого табору «Вікторія».

     Досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває.

 

     Прес-служба прокуратури Одеської області

 

     

 

кількість переглядів: 3369