Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2017

Прокуратура: відповідатимуть у суді двоє посадових осіб органів Державної фіскальної служби, підозрювані у хабарництві (ФОТО)

-

Слідчі прокуратури Одещини завершили досудове розслідування стосовно двох посадових осіб органів Державної фіскальної служби в Одеській області (ч. 3 ст.368 КК України).

Обвинувальний акт стосовно вказаних фіскалів прокуратура області направила до Котовського міськрайонного суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, що у серпні 2017 року на хабарі у 300 доларів США правоохоронці викрили головного державного інспектора Головного управління Державної фіскальної служби в Одеській області та керівника одного з відділів Подільської об’єднаної державної податкової інспекції.

За даними слідства, неправомірні кошти посадова особа одержала через посередника – начальника одного з відділів Подільської об’єднаної державної податкової інспекції за зменшення суми штрафних санкцій, нарахованих за результатами перевірки суб’єкта господарювання, та не притягнення до відповідальності особу за виявлені порушення.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 2233