Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2018

У прокуратурі відбулася нарада з питань протидії підлітковій злочинності (ФОТО)

-

У середу, 14 березня, у прокуратурі під головуванням прокурора Одеської області Олега Жученка відбулася спільна нарада керівників правоохоронних органів та органів виконавчої влади області.

Учасники заходу обговорили стан протидії підлітковій злочинності в регіоні та додержання прав неповнолітніх під час здійснення досудового розслідування та відбування ними покарань.

Загалом потребує посилення ефективності робота правоохоронних органів та органів виконавчої влади, спрямована на зниження рівня криміногенної ситуації у підлітковому середовищі.

Також увагу учасників акцентовано на тому, що неналежна індивідуально-профілактична робота компетентних органів призводить до вчинення неповнолітніми повторних злочинів.

Додаткових спільних заходів необхідно вжити у напрямку приведення до міжнародних стандартів умов перебування та утримання неповнолітніх у спеціальних установах виконання покарань, де не завжди не забезпечується додержання вимог законодавства, а саме санітарних норм та правил пожежної безпеки.  

За результатами наради учасниками прийнято рішення про життя комплексу заходів, спрямованих на покращення роботи на вказаному напрямку.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 2694