Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.05.2018

У прокуратурі Одещини презентували систему електронного документообігу власної розробки представникам Консультативної місії Європейського Союзу (ФОТО)

-

В прокуратурі Одещини 21-22 травня відбулася зустріч прокурора області Олега Жученка з представниками Консультативної місії Європейського Союзу в Україні.

У заході взяли участь IT-консультанти з Великобританії, Польщі та Іспанії – представники компанії Atos Consulting на чолі з керівником Іаном Кітом Ломасом, а також експерти КМЄС в Україні.

Під час заходу прокурор Одеської області Олег Жученко та начальник відділу документального забезпечення прокуратури області Катерина Ткаченко презентували систему електронного документообігу в органах прокуратури регіону власної розробки «Е-прокуратура».

Представлена програма спрощує процес підготовки документів та дозволяє значно зменшити час на їх обробку і передачу, що особливо актуально в умовах роботи сучасних місцевих прокуратур, до територіальної юрисдикції яких входить декілька адміністративно-територіальних одиниць.

Також у ході візиту представників КМЄС ознайомили з роботою оновленої приймальні громадян у прокуратурі Одеської області, яка функціонує  за принципом «єдиного простору».

 

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

кількість переглядів: 3077