Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2018

На Одещині правоохоронці викрили на хабарі у 55 000 грн головного ревізора та керівника відділу фіскальної служби (ФОТО)

-

    Прокуратура Одеської області здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

   У ході розслідування 07 червня слідчі прокуратури Одещини спільно зі співробітниками Управління захисту економіки органів поліції в Одеській області та Управління внутрішньої безпеки Головного управління Державної фіскальної служби в області викрили на хабарництві посадових осіб фіскальних  органів.

     З’ясовано, що головний державний ревізор у змові з керівником одного з відділів управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в Одеській області вимагали від громадянина хабар у сумі 55 000 грн.

      За вказані неправомірні кошти податківці планували вирішити питання, пов’язане з виключенням цього громадянина з реєстру боржників, які не сплатили податок від суми списаного банківською установою боргу за договором кредитування.

       Неправомірну вигоду передавали у два транші.

   Після одержання останньої частини обумовленої неправомірної вигоди співробітників фіскальних органів затримано на вулиці поблизу однієї з адміністративних будівель податкової в Одесі.

        Тривають першочергові слідчі дії.  

 

        Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

 

  

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 2802