Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.06.2018

Прокуратура: за хабарництво до 5 років позбавлення волі засуджено начальника міськрайонного відділу державної виконавчої служби (ФОТО)

-

Співробітники прокуратури Одеської області підтримували публічне обвинувачення у кримінальному провадженні, за результатом розгляду якого керівника міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в області визнано винним у хабарництві.

Біляївським районним судом посадовця засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій та з конфіскацією майна.

Установлено, що посадовець ДВС вимагав та отримав 300 доларів США хабара від представника банку за зняття арешту з будинку.

Нагадаємо, правоохоронці затримали хабарника «на гарячому» у травні 2016 року.

На час слідства та судового розгляду за клопотанням прокуратури посадову особу виконавчої служби відсторонювали від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного управління Національної поліції в Одеській області  за  ч. 3 ст. 368 КК України.

 

Прес-служба прокуратури Одеської області

 

 

кількість переглядів: 2623