Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2018

Прокуратура Одещини звернулася до суду з клопотанням про здійснення спецрозслідування стосовно організатора злочинних оборудок з нафтопродуктами

-

         Прокуратура Одеської області спільно органами Національної поліції, Управління СБУ та управлінням фіскальної служби розслідують масштабні оборудки з нафтопродуктами, які стали можливими у зв’язку з діяльністю злочинної організації.

         Її лідером є колишній голова спостережної ради групи компаній  Сергій К. Підозрюваний наразі перебуває у розшуку. 

         У рамках слідства прокуратура спільно з поліцією 19 червня звернулася до Київського районного суду м. Одеси з клопотанням про здійснення спеціального досудового розслідування стосовно вказаної особи.

         Колишній голова спостережної ради групи компаній підозрюється у створенні злочинної організації та керівництві її діями, ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах, легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом та фіктивному підприємництві.

         Слід зазначити, що правовий інститут спеціального досудового розслідування відповідно до законодавства надає можливості притягнення до відповідальності та засудження осіб, які скоїли злочини та ухиляються від органів слідства та суду.

 

              Прес-служба прокуратури Одеської області

кількість переглядів: 3414