Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.08.2018

У ході розслідування буде надано правову оцінку діям співробітників підприємства, що проводить роботи з реставрації Воронцовської колонади (ФОТО)

-

  У четвер, 02 серпня, перший заступник прокурора області Олександр Саулко зустрівся з представниками громадськості та обговорив актуальні питання.

   Заступник керівника прокуратури Одещини повідомив активістам та журналістам, присутнім на зустрічі, що за результатами розгляду публікацій у ЗМІ та звернення громадян правоохоронні органи розпочали кримінальне провадження.

    У ході слідства буде перевірено інформацію щодо можливих порушень, допущених підприємством, при проведенні будівельних робіт з реставрації Воронцовської колонади - пам’ятки архітектури національного значення. 

   Проведення досудового розслідування доручено слідчим Головного управління Національної поліції в Одеській області.

     Слід зазначити, що за Законом забезпечення захисту обєктів культурної спадщини є компетенцію Міністерства культури України та його обласних підрозділів.

     У свою чергу контроль дотримання містобудівних норм при проведенні будівельних робіт покладений на Державну архітектурно-будівельну інспекцію України та її осередки.

     Наразі Департамент ДАБІ в Одеській області перевіряє додержання вимог чинного законодавства при проведенні будівельних робіт на обєкті «Воронцовська колонада».

 

       Прес-служба прокуратури Одеської області

  

 

  

 

кількість переглядів: 2387